Bistro Edenhof drivs av Max & Mattias. Två matglada personer som älskar golf, mat och dryck. Max har de senaste 6 åren arbetat som barchef, dels på Tele2 Arena i Stockholm och på Stattshörnan i Enköping. Mattias gick Hotell & Restaurang-programmet på gymnasiet. Han har jobbat på några olika restauranger men har även en lång säljbakgrund och har studerat drycker vid Grythyttan. ​​​​​​​
"Tanken är att skapa det ställe som vi själva skulle vilja besöka. Det ska byggas vidare på det befintliga men det finns också förhoppningar om att kunna få människor att komma ut till anläggningen lite tidigare innan rundan och även stanna kvar en stund efter rundan. Vill man inte äta en hel måltid kanske en kall pilsner (med eller utan alkohol) och några salta rostade mandlar fungerar som lockbete. Eller en kaffe med hemmagjord blåbärspaj. Behöver man inte köra bil kan vi fresta med några varianter på gin med egenkokt tonic." 
Tanken är att det ska vara lite som Uppsalas egen slogan; "Välkommen hit - välkommen hem".
Max om Mattias: "Han är som en liten tant. Eller en ganska stor tant om vi ska vara ärliga. En mormor som man bara gillar. Det är ena stunden sju sorters kakor och punsch för att i nästa bli hipsterkäk och IPA."

Mattias om Max: "Gillar mat och dryck som man gjorde när man var typ 12. Inget kaffe, ingen beska i ölen, käkar inte fisk osv. Här ute på Edenhof ska vi få honom att växa upp :)"

Max 8 snabba:
Favoritdryck med alkohol: Mojito eller Long Island Ice Tea. Så länge jag slipper Tequilan :)
Favoritdryck utan alkohol: Cola Zero eller Pepsi Max
Favoriträtt: Grillat
Favoritsnacks: Baconsnacks
Favoritonyttighet: TuttiFrutti
Favoritgolfklubba: Järn 7:an
Vad gillar du mest när det gäller mat och dryck?: Bästa middagen är med bästa sällskapet.

Mattias 8 snabba:
Favoritdryck med alkohol: Hmm säsongare. Så är det varmt är det kall IPA, vitt vin med eller utan bubblar eller någon variation på gin som gäller. Kall årstid föredrar jag rödpang.
Favoritdryck utan alkohol: Vatten
Favoriträtt: Hmm räkmacka eller entrecote med pompa och bea måste jag nog säga.
Favoritsnacks: Ost
Favoritonyttighet: Finns inga onyttigheter. Det som är lite sämre för fysiken kan göra underverk för det mentala. Varje gång jag säger det brukar min sambo be mig titta i spegeln.
Favoritgolfklubba: 52- eller 60-gradaren. Ett golfhål borde inte få vara längre än 100 meter. Drivern är det dummaste påfund som finns.
Vad gillar du mest när det gäller mat & dryck?: Just nu att punschen börjar få ett uppsving.

Back to Top